הודו צלוי שלם עם מלח רוזמרין הדר
מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, קמח, מלח ופלפל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין ומלח ים, הדרים רוזמרין שפשף טורקיה, ו שום רוזמרין & חומוס צלוי מלח ים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור מלח רוזמרין הדרים: במעבד מזון, לעבד את כל החומרים. דופק עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הסר צוואר וקרביים ולשים בסיר גדול.
להוסיף 2 בצל, 2 גזר, 2 גבעולי סלרי ומניות עוף. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ולאחר מכן להפחית את החום ולתת להתבשל עד מופחת על 2 כוסות. זן ושמורה; זה המניה טורקיה כי תשתמש עבור הרוטב.
שטוף את תרנגולי ההודו, מבפנים ומבחוץ, ויבש היטב. מעיל כל תרנגול הודו, מבפנים ומבחוץ, עם 1/4 כוס שמן הזית. מתבלים כל תרנגול הודו מבחוץ עם כף או שניים ממלח רוזמרין הדרים, לוחצים עליו לדבוק.
מניחים 4 ענפי רוזמרין ו 2 חצאי לימון בתוך חלל של כל טורקיה.
מסדרים 4 של גזר חצוי 4 גבעולי סלרי על כל אחד 2 מחבתות חצי גיליון (השתמש בסדינים אפייה עם שפה). מקמו כל תרנגול הודו על גבי הגזר והסלרי, כך שתרנגול ההודו לא ינוח ישירות על תחתית המחבת.
טפטוף תרנגולי הודו עם שאריות שמן זית.
צלוי עד מדחום קריאה מיידית (מוכנס עמוק לתוך הירך אבל רחוק מהעצם) קורא 165 מעלות F ומיצים בירך לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, על 2 עד 2 1/2 שעות; להתחיל לבדוק ב 2 שעות.
הסר מן המחבתות ולתת לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. מיצי מחבת מילואים לרוטב.
בזמן שתרנגולי הודו נחים, הכינו את הרוטב. בסיר בינוני, להמיס את החמאה ולהוסיף את הקמח.
לטאטא מעל חום בינוני במשך 3 עד 4 דקות, או עד תערובת חלקה, בלונדינית בצבע נוצר.
מוסיפים את מלאי טורקיה שמורות ומיצי פאן ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ולתת להתבשל עד מעובה ומוכן לשרת. עונה, לפי הטעם.
לגלף הודו ולהגיש עם רוטב.