קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות120
ציון בריאות0
מגזין

הוופלים של בנה המתוק

הוופלים של בנה המתוק
בן וופרס המתוק הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 12 קלוריות. מתאים ל-120 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר חום בחוזקה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 56 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Benne Wafers, Benne Wafers, ו Benne Wafers (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון עוגיות עם קלף.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת ברזל יצוק, טוסט זרעי שומשום על חום בינוני גבוה, ערבוב אותם לעתים קרובות במחבת עם כף עץ, עד שהם הצבע של פופקורן unpopped, על 5 דקות. המשך לערבב עוד דקה לאחר הסרת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מנפים את הקמח בסוכר, מלח וסודה לשתייה פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
חותכים את החמאה למרכיבים יבשים עם קצות האצבעות שלך או עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הביצה על בינוני עד שהוא מתקשה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים את תערובת הקמח היבש בשלושה חלקים, מכים עד שהבלילה היא חלקה ומבריקה באופן עקבי, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיף את זרעי שומשום קלוי וניל, ומכה על מהירות נמוכה רק עד הזרעים משולבים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
להעביר את הבלילה לשקית מאפה מצויד קצה עגול קטן או שקית ניילון עם חתיכה זעירה של הפינה שלה לגזור.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
עבודה בקבוצות של 30, צינור הבלילה קטן מאוד, ¼ כפית טיפות על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים עד עוגיות להפוך ערמון ניכר-חום ותחרה, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
העבר את גיליון העוגיות למדף וקריר עד שהעוגיות התקשו, כ -10 דקות, ולאחר מכן להעביר לצלחת או מיכל פתוח לייבוש נוסף. חזור עד שכל העוגיות נאפות, ולתת להם להתקרר לחלוטין לפני איטום המיכל. אם האצווה הראשונה אינה פריך מספיק לאחר 15 דקות של זמן קירור (הם צריכים להיות לעיס מעט), אצוות הבאות צינור עם מעט יותר הבלילה ואופים מעט יותר כדי להקשיח אותם. (עוגיות ישמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר על 4 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה