קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

היראמה נו מושיאקי (פלונדר מאודה)

היראמה נו מושיאקי (פלונדר מאודה)
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך גרידת לימון, דג סנדל, רוטב סויה dashi, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סנדל מאודה עם קוסקוס ירקות, קאריבה דג סנדל, ו דג סנדל רוחש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית לחתוך את נייר הקלף לתוך עיגולים גדולים. הדרך בה אני עושה זאת היא לחתוך תחילה ריבועים את התפקיד על ידי קיפול אותו למשולש ואז חיתוך לאורך הקצה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
הניחו את פיסת נייר הקלף המרובעת לפניכם וקפלו אותה לשניים ואז שוב במחצית, מה שאמור לתת לכם פיסת נייר קלף מרובעת בעובי 4 שכבות. שים את זה על משטח שטוח עם הקצוות לחתוך פונה ממך ואז למקם קערה גדולה על גבי הנייר מפינה אחת לחתוך לשני, מעקב אחר קווי המתאר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תפסיק עם זה ויהיה לך מעגל מושלם.מחממים את התנור ל 400 מעלות F ולהזיז את המתלה למיקום התחתון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים רבע מהפטריות והכרישה במרכז ואז מניחים פילה של דג סנדל על גבי. מקפלים את נייר הקלף כדי להפוך את "טאקו". עכשיו, לקפל את שתי הפינות בתוך ומעלה (ראה תמונה למטה) אז זה יוצר סירה.התחל לקפל מעל נייר הקלף מפינה אחת ועצור כשני שלישים מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דג סנדלדג סנדל
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
הוסף 1 ק "ג של מירין, 1 ק" ג של סאקה ו 2 כפית של רוטב סויה dashi לתוך הנרתיק. אם אין לך רוטב סויה dashi, אתה יכול להשתמש רוטב סויה רגיל עם כמה אבקת dashi זרועים.סיום קיפול מעל נייר הקלף ולאחר מכן לאטום את הסוף על ידי תוחב את הקצה מתחת לקפל הסופי. לעמוד שקיות על התפר (כך החלקים המקופלים פונים למעלה) על תבנית אפייה ולשים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים במשך כ 15 דקות (תלוי כמה עבה פילה שלך היו).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולפתוח את שקיות על צלחת לשרת, לקישוט עם כמה בצל ירוק, גרידת לימון, ו shichimi togarashi. אני בדרך כלל מגיש את זה עם קערת אורז.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו