הכרובית הקלויה של סם סיפטון עם פירורי לחם אנשובי
הכרובית הקלויה של סם סיפטון עם פירורי לחם אנשובי עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, שאלוט, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי, כרובית קלויה עם צלפים ופירורי לחם, ו כרובית קלויה עם פירורי לחם גרמולטה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. לשבור כרובית לפרחים ולזרוק בקערה עם מרווה, גרידת לימון, סוכר ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומתפרשים על תבנית אפייה גדולה.
מניחים בתנור ומבשלים עד מכרז וזהב, כ 20 עד 25 דקות.
בינתיים, להכין פירורי לחם.
מחממים שמן זית במחבת sauté מעל חום בינוני. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים את האנשובי, שום, שאלות ופירורי לחם. מבשלים במשך 5 עד 7 דקות, עד הזהב.
בקערה גדולה, לזרוק יחד כרובית ופירורי לחם לשרת על מגש מחומם.