קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

הלוחש למצנן: הכרובית של אנדרו כרמליני

הלוחש למצנן: הכרובית של אנדרו כרמליני
אם יש לך אגס בשלים מוצקים, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, גריסים ירוקים של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מחבת 12 אינץ כבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים אגוזי לוז. מבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שעורות הפכו לחומים כהים במקומות והחלו להתפצל, כ -15 דקות. בעוד חם, בזהירות לשפוך אגוזי לוז לתוך מרכז dishtowel נקי. לשפשף יחד כדי להסיר עורות. כאשר אגוזי לוז הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
למחוק מחבת כדי להסיר כל סיביות אגוזי לוז. הגדר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים חמאה ומבשלים עד מבעבע ומתחיל להפוך חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מוסיפים כרובית, מרווה, אגוזי לוז קצוצים, וכמה צביטות נדיבות של מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית רכה ומקורמלת בכתמים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
אגס רבע וליבה לחתוך דק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מוסיפים אגס ופטרוזיליה לתערובת הכרובית, מערבבים להפצה וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.