הלומפיה של סבתא ננה ופנצ'יט
צריך מנה עיקרית ללא חלב? הלומפיאן ופנצ'יט של סבתא ננה יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . אם יש לכם קמח, מים, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: Pancit של סבתא, Pancit Bihon (Philipino Pancit), ו Nena ' s Papas Rellenas.
הוראות
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר.
מוסיפים עוף ומבשלים 10 עד 15 דקות, או עד לסיום. שמור ציר עוף, ולאפשר עוף להתקרר.
חותכים עוף לקוביות קטנות.
במחבת גדולה או ווק, חזיר לטגן עד חום שווה. מערבבים עוף, כרוב וגזר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהכרוב רך.
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר מעט בזמן שאתה להפריד את העטיפות.
בקערה קטנה, לשלב מספיק קמח ומים כדי להפוך את הדבק על עקביות של דבק. תערובת בשר כפית לתוך קו דק על כל עטיפה, להתגלגל, באמצעות טיפה של ממרח הקמח לאטום את הקצה. שמור כל lumpia דק; אם אתה מעל למלא אותם, העטיפה תקרע. שמור על 1/2 עד 1/4 של המילוי בסיר עבור pancit.
מחממים מחבת גדולה עם 1/2 עד 1 אינץ ' של שמן. מטגנים את הלומפיה צד אחד בכל פעם, עד חום זהוב נחמד.
ניקוז, עומד כל חתיכה זקוף, בסיר או קערה מרופדת במגבת נייר.
להחזיר את שארית המילוי לתנור, ולערבב בעדינות את האטריות pancit. מוסיפים בהדרגה את ציר העוף ומבשלים עד שהאטריות רכות.
עבור הרוטב: עם מרגמה ועלי או גב של כף, למחוץ את השום, ולאחר מכן לערבב לתוך החומץ.
מגישים בקערות קטנות עם כפיות. הרוטב יכול לשמש כמטבל, או לכפית לתוך הלומפיה.