הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש
הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 68 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, פלפל, פלפל כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש, הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף, ו הליבוט עם פלפל אדום ועוגת זית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
כדי להכין להתענג, מעיל פלפל חתיכות עם תרסיס בישול.
מניחים חתיכות פלפל על מתלה גריל; גריל 3 דקות בכל צד או עד חרוך קלות.
הסר מן הגריל; מגניב מעט. קוצצים גס חתיכות פלפל.
שלב פלפלים קצוצים, פטרוזיליה, הבא 6 מרכיבים (דרך שום); להפריש.
כדי להכין דגים, מברשת 1 כף שמן באופן שווה על פני דגים.
מפזרים דגים באופן שווה עם טימין, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מניחים דגים על מתלה גריל; גריל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
הערה יין: מנה זו מתחננת לסוביניון בלאן טוב. פלפלים, עשבי תיבול, צלפים כל יש טעמים נועזים החל ירוק טרי לצמח. סוביניון טוב ישקף את כל הטעמים הירוקים כאן ויספק קונטרפונקט פריך לטעם העדין של הדגים. נסה את קונדה סוביניון בלאן 2007 מעמק סונומה (כ -16$). קארן מקניל
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.