הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פילה הליבוט, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו הליבוט עם פלפל אדום ועוגת זית, הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף, ו הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
כדי להכין להתענג, מעיל פלפל חתיכות עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פלפל
להתענג
3
מניחים חתיכות פלפל על מתלה גריל; גריל 3 דקות בכל צד או עד חרוך קלות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר מן הגריל; מגניב מעט. קוצצים גס חתיכות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
שלב פלפלים קצוצים, פטרוזיליה, הבא 6 מרכיבים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פטרוזיליה
6
כדי להכין דגים, מברשת 1 כף שמן באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
7
מפזרים דגים באופן שווה עם טימין, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
טימין
דגים
מלח
8
מניחים דגים על מתלה גריל; גריל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.