קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל

המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל
המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, אבקת צ'ילה, חרדל חום חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגרים בסגנון קובני, המבורגרים בסגנון קובני על הגריל, ו פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
כדי להפוך את ההתפשטות, לשלב את העונג ואת חרדל בקערה קטנה ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תניח בצד.
4
כדי להפוך את הקציצות, לשלב את sirloin, שום, אבקת צ ' ילה, כמון, כוסברה, ורוטב פלפל בקערה גדולה ועונה עם מלח ופלפל. טיפול בבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסתו, לערבב היטב. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים וליצור את המנות לקציצות כדי להתאים את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כאשר הגריל מוכן, לצחצח את מתלה הגריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להעדפה, 5 עד 7 דקות בכל צד עבור בינוני. ממש לפני הקציצות נעשות, להפוך בפעם שנייה ומניח פרוסת חזיר ופרוסת גבינה על גבי כל קציצה. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות, בצד לחתוך למטה, על הקצוות החיצוניים של המדף כדי טוסט קל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
כדי להרכיב את ההמבורגרים, להפיץ את המלפפון החמוץ על הצדדים לחתוך של הלחמניות. על כל תחתית לחמניה, מניחים קציצה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מוסיפים את צמרות לחמניה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
ג ' יימס מקניר שימש כשופט הראשי של בניית המבורגר טוב יותר מאז שהחל ב-1990, כשהוא מוביל הן את תהליך הבחירה האזורי והן את שיפוט תחרות הבישול; כיום הוא יושב ראש התחרות הלאומית. הוא מחברם של יותר מארבעים ספרי בישול, כולל המבורגרים, בשר בקר, עוף, תירס, גריל, פיצה, ואת ספר הבישול עמק נאפה סאטר הביתה, וקיבל פרס של מצוינות מן האגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים. מקניר מלמד גם שיעורי בישול ונותן הרצאות קולינריות ברחבי הארץ, והופיע בתוכניות טלוויזיה לאומיות ומקומיות רבות. הוא גר בעמק נאפה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)