קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל

המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל
המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, אבקת צ'ילה, חרדל חום חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגרים בסגנון קובני, המבורגרים בסגנון קובני על הגריל, ו פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
כדי להפוך את ההתפשטות, לשלב את העונג ואת חרדל בקערה קטנה ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
תניח בצד.
4
כדי להפוך את הקציצות, לשלב את sirloin, שום, אבקת צ ' ילה, כמון, כוסברה, ורוטב פלפל בקערה גדולה ועונה עם מלח ופלפל. טיפול בבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסתו, לערבב היטב. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים וליצור את המנות לקציצות כדי להתאים את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
כאשר הגריל מוכן, לצחצח את מתלה הגריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להעדפה, 5 עד 7 דקות בכל צד עבור בינוני. ממש לפני הקציצות נעשות, להפוך בפעם שנייה ומניח פרוסת חזיר ופרוסת גבינה על גבי כל קציצה. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות, בצד לחתוך למטה, על הקצוות החיצוניים של המדף כדי טוסט קל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
כדי להרכיב את ההמבורגרים, להפיץ את המלפפון החמוץ על הצדדים לחתוך של הלחמניות. על כל תחתית לחמניה, מניחים קציצה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
מוסיפים את צמרות לחמניה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
ג ' יימס מקניר שימש כשופט הראשי של בניית המבורגר טוב יותר מאז שהחל ב-1990, כשהוא מוביל הן את תהליך הבחירה האזורי והן את שיפוט תחרות הבישול; כיום הוא יושב ראש התחרות הלאומית. הוא מחברם של יותר מארבעים ספרי בישול, כולל המבורגרים, בשר בקר, עוף, תירס, גריל, פיצה, ואת ספר הבישול עמק נאפה סאטר הביתה, וקיבל פרס של מצוינות מן האגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים. מקניר מלמד גם שיעורי בישול ונותן הרצאות קולינריות ברחבי הארץ, והופיע בתוכניות טלוויזיה לאומיות ומקומיות רבות. הוא גר בעמק נאפה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)