תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין המבורגרים טונה עם ג'ינג'ר וסויה בבית. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. אם יש לכם סטייק טונה, מלח גס, שורש ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 89%, וזה מדהים. נסו טונה אהי צרובה ברוטב ג'ינג'ר סויה, ערימות טונה של אחי עם רוטב ג'ינג'ר-סויה, ו טורקיה-המבורגרים תרד עם רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מחבת טפלון או מחבת גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קוביית טונה לחתיכות בגודל ביס ומניחים במעבד מזון. דופק את המעבד כדי לטחון גס את הטונה; זה צריך לקבל עקביות של בשר בקר טחון או הודו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מעבירים טונה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
שלב טונה טחונה עם שום, ג ' ינג ' ר, רוטב סויה כהה, בצל ירוק, פלפל אדום, שמן שומשום, תערובת תיבול ופלפל שחור. יוצרים 4 קציצות גדולות בעובי 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
רוטב סויה כהה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טה מתן אוואטה קברנץ-מרלו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
טה מאטה אוואטה קברנץ-מרלוט
ארגמן עמוק עז, אוואטה ' 13 הוא קלאסיקה אמיתית. הניחוח שובה מיד בתווים של קפה צלוי כהה, שוקולד, וניל וטוסט השזורים בפרי. רמזים של עלה דפנה ונענע שומרים על הניחוחות רעננים ותוססים. החיך נפרש בטעמי פירות יער בשלים ותחושת פה עשירה, ואילו טאנינים בשלים מעניקים גימור משובח להפליא. מתנאי גידול מושלמים, ריכוז הפירות העז נותר מעודן. אלגנטי וחזק, אוואטה ' 13 הוא יצירת מופת.