המבורגר בקר מזוגג סויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגר בקר מזוגג סויה. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את מיסו, ביצה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), ו המבורגר פטריות מזוגג חרדל.
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל ואת sauté במשך כ 2 דקות, או עד נבול מעט ארומטי אבל לא השחמה.
הוסף 1 כף של saké ו deglaze המחבת, מגרד את כל חתיכות השחמה.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לבצל להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה, לשלב את הבשר, panko, וביצה.
הוסף את מיסו ואת בצל מקורר ללוש עם הידיים כדי להבטיח אפילו הפצה. היפנים לעתים קרובות לאסוף את תערובת הבשר, להרים אותו, ולזרוק אותו בחזרה בכוח לתוך הקערה, לחזור על פעולה זו 4 או 5 פעמים — קצת כמו אימון בייסבול. למרות התערובת תהיה רכה למדי, התנדנדות מבטיחה מסת הבשר תחזיק יחד. מחלקים את תערובת הבשר לתוך 4 חלקים שווים, ולעצב כל חלק לתוך פטי סגלגל על 4 אינץ 'ארוך, 2 1/2 אינץ' רחב, ו 3/4 אינץ ' עבה.
הוסף את הנותרים 1 כפית שמן על אותו מחבת השתמשת כדי לטגן את הבצל ולמקם על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את הקציצות לצרוב בצד הראשון עד השחמה, על 1 דקה. הפוך וצרוב את הצד השני, לוחץ לשטח. פני השטח עשויים להישבר קצת, אבל זה לא מדאיג. מנמיכים את החום, להוסיף את הנותרים 1 כף saké, לכסות, ומבשלים 5 עד 6 דקות עבור בינוני נדיר. כדי לבדוק doneness, לחץ על הבשר עם קצה האצבע שלך או את הגב של כף. זה צריך להרגיש די מוצק. לאחר מכן, לתקוע פטי עם קיסם. המיצים צריכים לרוץ מעט ורודים. להמבורגר עשוי היטב, לבשל, מכוסה, במשך 8 עד 10 דקות. כאשר נלחץ, הבשר ירגיש מוצק מאוד ומיצים יפעל ברור.
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ומים חמים ומערבבים לפזר את הסוכר.
מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים שוב לערבב ביסודיות. להחזיר את המחבת לחום גבוה ויוצקים את תערובת הסויה לתוכו, מגרדים את הקערה עם מרית גומי כדי לוודא שכל הסוכר מתווסף. לנער את המחבת כדי לצפות את הקציצות בשר, ולהפוך אותם פעם אחת אחרי דקה כדי לוודא שהם מזוגגים באופן שווה.
מגישים את ההמבורגרים חמים, כפית כל רוטב נוסף על גבי.