המבורגר הודו
המתכון טורקיה בורגר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. במנה עיקרית זו יש 700 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו הודו טחון, לחמניות בורגר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו המבורגר הודו, המבורגר הודו, ו בורגר ABC טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 200 מעלות F כדי לשמור על אצווה הראשונה של המבורגרים חמים.
להמבורגרים: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומביאים לחום בינוני-גבוה. מבשלים את הבצל עד שהם רכים מאוד ארומטי, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות. כבה את החימום ותן להתקרר.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את טורקיה, רוטב סויה, סמבל oelek, ג ' ינג ' ר, ערמוני מים, כוסברה ואת בצל מבושל ושום. (להזמין את מחבת הבצל לבשל את ההמבורגרים מאוחר יותר.)
הוסף רבע כוס מים וחצי; זה יעזור המבורגרים להישאר נחמד ולח. שימוש בידיים שלך, למעוך את הכל יחד עד שהם באמת משולבים היטב.
להכין ולבשל קציצת טסטר קטנה כדי להיות בטוח שהודו מתובל היטב. עונה מחדש במידת הצורך. אם ההמבורגר חסר מלח להוסיף יותר סויה או פשוט לתת קצת dink של מלח sprinkey.
כאשר תערובת ההמבורגר מתובל כראוי, ליצור את התערובת לתוך 4 קציצות בגודל שווה.
מעיל מחבת סאוט עם שמן זית חדש ולהביא לחום בינוני גבוה.
שים את ההמבורגרים במחבת. הקפד לא להצטופף במחבת, אם אתה צריך לעבוד בקבוצות קדימה! מבשלים את ההמבורגרים במשך 5 עד 6 דקות בכל צד.
מניחים את הגבינה, אם משתמשים, על ההמבורגר ומבשלים עוד 1 דקות.
טוסט הלחמניות ב broiler או טוסטר. להתחנף לכל צד של הלחמנייה בקלילות עם מיונז sambaal. שים המבורגר על כל אחד מהלחמניות התחתונות ומעל כל המבורגר עם עגבניות, בצל וחסה. תסגרו כל המבורגר, תנו לכל אחד למעוך ותאכלו אותו!