להחזיר את הבצל במחבת לחום, להוסיף את שאר השמן, תרמילי הל מקל קינמון, ולאחר מכן מוקפץ במשך כמה דקות. מערבבים את העוף, כוסברה טחון, 1 כפית של מסאלה garam, מייס ופלפל שחור, ואז מערבבים ומטגנים לעוד 2 דקות. להזמין 3 כף של יוגורט, ואז לאט להתחיל להוסיף את השאר, 1 כף בכל פעם, ערבוב בין כל כף. כאשר כל היוגורט נכנס, מערבבים את הדבק אוניוניוני ומטגנים במשך 2-3 דקות. מערבבים ב 150 מ " ל מים, ולאחר מכן את החלב. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות, מפזרים את הצ ' ילי עבור 5 דקות הסופי, שבו העוף צריך להיות רך מאוד.