העליון פיצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את הפיצאן העליון. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 234 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, בייקון קנדי, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הזיתים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שיבולת שועל שוקולד כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פיצה העליון, פיצה מק העליון, ו העליון פיצה לטבול (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את השמן, המלח ו -2 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים לנוח במקום חמים למשך 10 דקות.
שלב מרכיבי רוטב; הניחו בצד. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח מגלגלים כל מנה ל -13 אינץ'. מעגל.
מעבירים לשניים משומנים 12 אינץ'. פיצה מחבתות; לבנות קצוות מעט.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה.
מורחים ברוטב; מפזרים תוספות.
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.