השף ג'ון מונטה כריסטו בנדיקט
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו את מונטה כריסטו בנדיקט של השף ג'ון. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 44 גרם חלבון , 39 גרם שומן , ובסך הכל 689 קלוריות . , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם מלח כשר, בשר חזיר, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 75% . מתכונים דומים: מונטה כריסטו אגרולים , סנדוויץ' מונטה קרלו , וביצי אספרגוס בנדיקט .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
טורפים 2 ביצים, שמנת, סוכר לבן, מלח, קורט פלפל קאיין, קינמון ופלפל אנגלי יחד בקערה עד שהבלילה מתאחדת היטב.
מניחים פרוסות לחם לתוך הבלילה, אחת אחת, ונותנים ללחם לספוג את התערובת. הופכים את פרוסות הלחם בבלילה עד שכמעט כל הבלילה נטמעת, כ-10 דקות.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, וממיסים חמאה במחבת החמה. מבשלים פרוסות לחם בחמאה החמה עד להשחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים פרוסות פרנץ' טוסט לתבנית אפייה.
מניחים פרוסות חזיר במחבת החמה ומבשלים עד שהבשר מתחיל להשחים, כדקה אחת לכל צד.
להרכבה, מניחים פרוסת גבינת צ'דר על פרוסת פרנץ' טוסט, מעליהן 2 פרוסות בשר חזיר, ומניחים פרוסת גבינת הווארטי מעל חזיר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שחתיכות הפרנץ' טוסט כבר לא רטובות, הבלילה מתייצבת והגבינה נמסה והחלה להשחים, כ-20 דקות.
מניחים כריכים על צלחות הגשה ומעל כל אחד מהם 2 ביצים עלומות. מתבלים במלח כשר וקורט פלפל קאיין.