התפשטות הבקר
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני תבלינים, אז נסו את התפשטות הבקר. מתכון זה מכין 28 מנות עם 113 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בשר בקר, חמאה, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו ממרח / מטבל נקניקיות, חם ארטישוק להפיץ, ו ממרח ארטישוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת הקפיצו אגוזי פקאן בחמאה עד להזהבה; מניחים בצד. בקערה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה.
מוסיפים שמנת חמוצה ואבקת שום; מערבבים היטב. מערבבים פנימה בקר ובצל.
מורחים לתוך משומן 8-ב. תבנית אפייה מרובעת. למעלה עם הפקאנים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 20 דקות או עד שהם מחוממים.
מגישים עם קרקרים ומקלות לחם.