ווטרזוי (ווטרזוי)
ווטרזוי (ווטרזוי) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן צמחי, כרישה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוף ווטרזוי, ו ווטרזוי דה פולט.
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומשחימים במהירות את נתחי העוף.
באותו סיר הקפיצו את הכרישה, הבצל, הסלרי והמלח עד שהירקות פריכים רכים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים את המים, החמין ואגוז המוסקט. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהעוף רך.
בקערה קטנה או כוס, לשלב את הקמח ומיץ לימון; יוצקים לתוך הסיר ומערבבים.
מקציפים את השמנת ואת החלמונים עם 2 כפות מהנוזל החם; מערבבים לסיר.
מחממים דרך, אבל לא מאפשרים להרתיח כמו קרם יהיה לקרוס.
מפזרים פנימה את הפטרוזיליה לפני ההגשה.