קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ווסטווד רטרו בורגר

ווסטווד רטרו בורגר
ווסטווד רטרו בורגר עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 2327 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 171 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בורבון, חרדל דיז'ון דגנים, לחמניות שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו רטרו", עוף חם וצ'יפס רטרו, ו רוטב היבאצ'י רטרו לסטייק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי היקורי, ספוג במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2
להמבורגר: מחממים את הגריל לחום בינוני. תביא את שבבי העץ שלך לעשן בגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מערבבים בעדינות את הבשר הטחון והטלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מפזרים את הבורבון על הבשר הטחון ומניחים לנוח 2 דקות. לאחר שהבורבון ספוג בתערובת הבשר, שלבו את שומן הברווז, החרדל, הפטרוזיליה, הטימין, הרוטב החם, החומץ, שאלוט ומעט מלח ופלפל. היזהר שלא לערבב יתר על המידה, במיוחד עם שומן הברווז; יש לחלק את השומן באופן שווה בחתיכות קטנות בגודל ראש עיפרון. יוצרים 4 קציצות באופן רופף, מספיק כדי להחזיק את צורתן ולא להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
צולים על ידי הנחת הקציצות במבנה יו על הגריל (גריל חיצוני בחלק גבוה ומרכז כבוי, או מכינים באר פחם). מבשלים עד בינוני-נדיר, כ -4 דקות לכל צד. אפשר לנוח במקום חמים. צולים את הלחמניות המפוצלות על הגריל בזמן שהעשן בונה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
מברישים את חצאי הבצל בשמן זית ומבשלים על הגריל החם עדיין, עד שהם מתרככים והחוץ חרוך. לאחר שהתקרר מספיק לטיפול, חותכים לרצועות דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
בסיר כבד על אש גבוהה, מבשלים את קוביות הבייקון עד שהוא פריך ומעובד. מערבבים פנימה את רצועות הבצל והבורבון ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ואז מערבבים פנימה את החמאה. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות. מתבלים במעט חומץ בלסמי, הדיז ' ון, הרוזמרין והמלח. מורידים את המרמלדה מהאש ומסיימים בסירופ מייפל. שמור באזור חם לשרת (ניתן לעשות עד 2 ימים קדימה).
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות התחתונות, כף מעל מעט ריבה (דאגו לקבל הרבה רוטב) וכסו אותה..
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
אם זה לא נוטף על היד שלך, לא קיבלת מספיק רוטב שם תאכל את זה טיפש, תזדרז
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1דאששוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)4שרימפס וורידיםחומץ בלסמיחומץ בלסמי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שומן ברווז (מגניב, מוצק אך מתכלה)שומן ברווז (מגניב, מוצק אך מתכלה)11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1sprigרוזמרין טרירוזמרין טרי11 כף אורגנו מיובשטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר בקר טחון (יחס 50/50 עם תכולת שומן של 11 עד 13 אחוז)בשר בקר טחון (יחס 50/50 עם תכולת שומן של 11 עד 13 אחוז)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טלה טחוןטלה טחון1דאש2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםסירופ מייפלסירופ מייפל4שרימפס וורידיםשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח4בצל, חצויבצל, חצוי4שרימפס וורידיםלחמניות שומשוםלחמניות שומשום1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'ון מחיטה מלאהחרדל דיז'ון מחיטה מלאה