קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

וישיסואז

וישיסואז
גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה מזהב יוקון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים חמאה עד שהיא מתחילה לחום: בסיר גדול (6 ליטר), מחממים את החמאה על חום גבוה בינוני עד שהיא נמסה ומזיפה למעלה. ממשיכים לחמם עד שהקצף נרגע קצת והחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
כרישה ובצל מוקפצים: מיד לזרוק כרישה פרוסה ובצל. מערבבים כדי מעיל עם החמאה. מבשלים במשך כמה דקות, הפחתת החום למדיום במידת הצורך, עד הכרישה והבצל שקופים ונבלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים תפוחי אדמה, מים או מלאי, מלח, מביאים לרתיחה: 
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים, מלח, מים או מלאי. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית במשך 30-40 דקות, עד תפוחי האדמה מבושלים לחלוטין דרך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
הסר מהחום.
6
פירה עד חלקה: פירה באמצעות בלנדר טבילה או עובד בקבוצות, להתמזג בבלנדר. (זהירות! עם נוזלים חמים רק למלא את הבלנדר 1/3 של הדרך מלא, ולהחזיק את בלנדר העליון עם היד שלך בזמן מיזוג.) Purée עד חלקה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
אם אתה רוצה מרק אפילו חלק יותר, אתה יכול לקחת את הצעד הנוסף של הקשה על פירה דרך מסננת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מגניב ומערבבים שמנת חמוצה וקצפת: לאפשר להתקרר קצת לפני ערבוב בשמנת החמוצה וקצפת. אפשר להתקרר לחלוטין להתקרר במקרר. המרק צריך להיות מוגש רק מתחת לטמפרטורת החדר (אולי 18° או 18°C). אם זה קר מדי, זה לא יהיה טעם טוב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
9
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
10
מגישים מקושטים בעירית טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה