זוקיני שמנת ותרד ריגטוני
ריגטוני קישואים ותרד שמנת עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עלי תרד לתינוק, קמח, עלי אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. נסו זוקיני שמנת ותרד ריגטוני, זוקיני שמנת ותרד ריגטוני, ו תרד שמנת ריגטוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מבשלים פסטה בסיר גדול לפי ההוראות על האריזה, תוך השמטת מלח.
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים קישואים, פטריות ושום; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות. או עד שהקישואים פריכים-רכים.
מוסיפים קמח ותבלינים; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים מרק; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מעובה.
מוסיפים נויפצ ' טל; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד להמסה.
מסננים פסטה; לחזור למחבת.
מוסיפים תערובת קישואים, תרד, פרמזן ו 1/2 כוס מוצרלה; מערבבים קלות. כף לתוך תבשיל 2 ליטר מרוסס בתרסיס בישול; למעלה עם מוצרלה שנותרה.
אופים 10 דקות. או עד שהמוצרלה נמסה.