זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בצלים, תחת בוסטון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק, זיטי אפוי עם נקניק, ו זיטי אפוי ונקניק.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה.
מוסיף pancetta ו sauté עד חום ופריך. באמצעות כף מחוררת, להעביר pancetta לקערה.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מוסיפים חצי חזיר לטפטופים בסיר; sauté עד חום, על 7 דקות.
העבר לקערה עם פנצ ' טה. חזור עם בשר חזיר שנותר.
הוסף נקניק לאותו סיר. Sauté עד לא ורוד יותר, פירוק עם גב של מזלג, על 5 דקות.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, טימין, שום, עלי דפנה ופלפל אדום מרוסק. להפחית את החום בינוני נמוך; sauté עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות.
מוסיף pancetta וחזיר עם כל מיצים שהצטברו; להרתיח 2 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ. מכסים ומבשלים עד חזיר הוא רך מאוד, התאמת חום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
לחשוף סיר; להטות לצד 1 וכפית את השומן מפני השטח של ראגו. בעדינות ללחוץ חתיכות חזיר עם גב של מזלג כדי לשבור את הבשר בגסות. ראגו עונה לטעום עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.)
מחממים תנור ל 204°. חמאה 15x10x2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית או צלחת אפייה 4 ליטר אחרים. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; מערבבים לתוך ראגו. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל; להעביר צלחת מוכנה.
אופים עד מחומם דרך וזהב, כ 20 דקות.
* פנצ ' טה (בייקון איטלקי נרפא במלח) זמין בשווקים איטלקיים ובמקרה המעדנייה המקורר של סופרמרקטים רבים.