קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זנגביל-קרמל מאקדמיה טארט

זנגביל-קרמל מאקדמיה טארט
טארט מקדמיה ג'ינג'ר-קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 385 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, מאפה חמאה, רוטב שוקולד חם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טארט קרמל מקדמיה, טארט קרמל מקדמיה, ו עוגת שוקולד-קרמל אגוז מקדמיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחץ על מאפה חמאה באופן שווה על החלק התחתון של מחבת טארט 11 אינץ ' או מחורץ עם שפה נשלפת; ולאחר מכן לחץ על מאפה את הצדדים מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
2
אופים בתנור 300 עד זהב חיוור, 12 עד 15 דקות. השתמש חם או מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בינתיים, בקערה, פעימה כדי למזג ביצים, סוכר, ג ' ינג ' ר גבישי, זנגביל טרי, וניל.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לשפשף אגוזי מקדמיה במגבת כדי להסיר מלח עודף. הרם אגוזים ממגבת ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים ויוצקים לתוך מאפה.
6
אופים על המדף הנמוך ביותר בתנור 350 עד העליון הוא זהב ומילוי מוגדר (מבחן על ידי טלטול בעדינות), 35 עד 40 דקות. טארט מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר שולי מחבת לחתוך טארט לתוך טריזים. רוטב שוקולד חם כפית על מנות וללוות עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מאפה חמאה: במעבד מזון או קערה, לשלב 1 1/3 כוסות קמח לכל המטרה ו 1/4 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
9
הוסף 1/2 כוס (1/4 lb.) חמאה או מרגרינה, בגושים, מערבולת או לשפשף עם האצבעות שלך עד פירורים בסדר טופס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
10
מוסיפים 1 חלמון ביצה גדול; מערבולת או לערבב עם מזלג עד הבצק מחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
11
רוטב שוקולד חם: בקערה בטוחה למיקרוגל או במחבת 1 עד 1/2 ליטר, להמיס 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס למחצה עם 3/4 כוס חצי וחצי (שמנת קלה) או חלב בתנור מיקרוגל או מעל חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות עד שהרוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
קרם בהירקרם בהיר
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
תנורתנור
מחבתמחבת
12
מגישים חמים. עושה על 2 כוסות.