קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חביצת בייקון וגבינה

חביצת בייקון וגבינה
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם פלפל טחון, ביצים, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג תירס אישי עם בייקון-תפוחי אדמה קרום, חביצת בייקון וביצים" טראפל חדורה פודינג W / פרושוטו פריך, ו גבינת עיזים עם תותים בסירופ יין אדום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים בייקון במחבת nonstick בינונית על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר בייקון מחבת; להתפורר. מילואים 1 כף טפטוף במחבת; להגדיל את החום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף פלפל ושום; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים בצל ירוק; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
6
הסר מהחום; מערבבים בייקון מתפורר וגבינה שוויצרית. מחלקים את תערובת הבייקון באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מחממים 2 כוסות חלב בסיר מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מניחים Parmigiano-רג ' יאנו ואת שאר החומרים בקערה גדולה; מערבבים עם מקציף. בהדרגה להוסיף את החלב החם לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת ביצה באופן שווה בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים את ramekins במחבת צלייה, ולהוסיף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
אופים ב 350 במשך 32 דקות או עד שהמרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הסר ramekins מן פאן; תן לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מגישים חמים.