חביצת בייקון וגבינה
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם פלפל טחון, ביצים, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג תירס אישי עם בייקון-תפוחי אדמה קרום, חביצת בייקון וביצים" טראפל חדורה פודינג W / פרושוטו פריך, ו גבינת עיזים עם תותים בסירופ יין אדום.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick בינונית על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר. מילואים 1 כף טפטוף במחבת; להגדיל את החום בינוני-גבוה.
להוסיף פלפל ושום; לטגן 3 דקות.
מוסיפים בצל ירוק; לטגן 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בייקון מתפורר וגבינה שוויצרית. מחלקים את תערובת הבייקון באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מחממים 2 כוסות חלב בסיר מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח).
מניחים Parmigiano-רג ' יאנו ואת שאר החומרים בקערה גדולה; מערבבים עם מקציף. בהדרגה להוסיף את החלב החם לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת ביצה באופן שווה בין ramekins.
מניחים את ramekins במחבת צלייה, ולהוסיף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 32 דקות או עד שהמרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר ramekins מן פאן; תן לעמוד 10 דקות.