חביתת אספרגוס פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתת אספרגוס פטריות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. לכי לחנות וקחי אספרגוס, פטרוזיליה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אספרגוס, חביתת פטריות וגבינה עם עשבי תיבול, חביתת אספרגוס ועשב, ו חביתת אספרגוס וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 כפית שמן במחבת בינונית לא דביקה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, אספרגוס ובצל ירוק; מטוגנים 5 דקות או עד פריך.
הסר מהמחבת, להפריש, ולשמור על חם.
מערבבים ביצים, ביצה לבנה, ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
חום שנותר 1/2 כפית שמן במחבת.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים עד שהקצוות מתחילים לקבוע (כ-2 דקות). בעדינות להרים את הקצוות של חביתה עם מרית, ולהטות פאן חלק לא מבושל כל כך זורם מתחת. המשך בישול עד המרכז מוגדר רק (כ 4 דקות).
תערובת ירקות כפית באופן שווה מעל חצי חביתה, ומפזרים גבינה על תערובת ירקות. שחרר חביתה עם מרית, וקפל לשניים.
חותכים חביתה במחצית לרוחב, ומגישים מיד.