קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חביתת נקניק ותפוחי אדמה

חביתת נקניק ותפוחי אדמה
חביתת נקניק ותפוחי אדמה דורשת בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו פריטטה תפוחי אדמה, ביצה ונקניק, פריטטה תפוחי אדמה, נקניק וקייל, ו חביתת נקניקיית תפוחי אדמה עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ב10-ב. מחבת nonstick עמיד או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב, שמן זית חום בינוני, להוסיף נקניק ו לטגן עד השחמה קלה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר נקניק עם כפית מחוררת מגבות נייר; הזמנת שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להקציף יחד ביצים, חלב, עירית, מלח ופלפל. מערבבים בנקניק ותפוח אדמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
להביא מחבת לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף כרישה ו סאוט בשמן שמור עד מרכך, 1 עד 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
7
מוסיפים תערובת ביצה ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לערבב 1/2 כוס פונטינה ופרמזן. מבשלים בלי לערבב עד הקצוות של פריטטה נקבעים והמרכז הוא עדיין קצת רך, על 2 דקות (הקצוות צריכים להופיע המשרד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות; השכבה העליונה צריכה להופיע רטוב).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פונטינה מעל ולהעביר מחבת לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים עד הביצים להגדיר באופן מלא ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות. אם למעלה לא השחמה, פריטטה צלייה על 5 ב. מ אלמנט חימום, שמירה על דלת תנור פתוחה, עד מוזהב קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
חותכים פריטטה לתוך טריזים.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.