קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

חביתת פטריות ופונטינה

חביתת פטריות ופונטינה
חביתת פטריות ופונטנן היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, פטריות כפתורים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה, חביתה עם בצל, קישואים, פונטינה, ו פטריות ופונטינה קיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף של החמאה במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית, מתבלים בקמצוץ כל מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות זהובות חום, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיף את השרי ומבשל עד התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5
העברה לקערה חסינת חום קטנה ולהניח בצד. לנגב את המחבת עם מגבת נייר; להניח את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לטאטא את הביצים, חלב, ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה עד צהוב חיוור חלמונים והחלבונים משולבים באופן שווה. הגדר 2 צלחות הגשה בצד.ממיסים 1 כף החמאה במחבת השמורה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים חצי מתערובת הביצים (כ -3/4 כוס) למחבת ומערבבים כל הזמן עם מרית גומי, מזיזים את הביצים עד שהם יוצרים גושים קטנים, כ -2 עד 3 דקות. בעדינות לנער את המחבת ולהשתמש במרית כדי להפיץ את תערובת הביצים באופן שווה על פני המחבת-החלק העליון של הביצים צריך להיות עקביות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים חצי מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מורחים חצי מתערובת הפטרייה במורד השליש האמצעי של תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, לקפל שליש החביתה על עצמו, לוודא לקפל אותו על המילוי. בעדינות לדחוף את הצד המקופל של החביתה לכיוון קצה המחבת. הטה את המחבת על אחת מצלחות ההגשה וגלגל את החביתה על הצלחת, צד התפר למטה. חזור עם כף הנותרים של חמאה, ביצים, פונטינה, מילוי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים באופן מיידי.