חג פקאן יומני
יומני פקאן חג המתכון יכול להתבצע בערך 35 דקות. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה משרת 26 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 230 קלוריות. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר מאוד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו קרם חצי וחצי, אבקת חלב ללא שומן, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: יומני חג מטורפים להפליא, יומני פקאן, ו יומני גבינת פקאן.
הוראות
חמאה 8 אינץ'. מחבת מרובעת עם 2 כפיות חמאה; מניחים בצד.
שלב קונדיטורים סוכר ואבקת חלב; מניחים בצד. בסיר כבד שלבו 1/2 כוס חמאה, סוכר וסירופ תירס; מבשלים ומערבבים עד להמסת הסוכר והתערובת מגיעה לרתיחה. מערבבים פנימה את תערובת הסוכר של הקונדיטורים, כשליש בכל פעם, עד לקבלת תערובת אחידה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. ממשיכים לבחוש עד שהתערובת תלולית מעט כשהיא נופלת מכף.
מורחים לתבנית מוכנה. מגניב.
חותכים ממתקים לארבע רצועות; חותכים כל רצועה לשניים. מעצבים כל אחד לבול עץ; עוטפים בנייר שעווה ומסובבים קצוות. מקפיאים או מקררים עד ליציבות.
בינתיים, במיקרוגל, להמיס קרמל עם חלב, ערבוב לעתים קרובות.
מגלגלים בולי עץ בתערובת קרמל, ואז בפקאן. עוטפים בנייר שעווה. אחסן בטמפרטורת החדר במיכלים אטומים.
חותכים לפרוסות בעזרת סכין משוננת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות מוסקטו ורוד תוסס יחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!