קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

חומוס בריא מחית תפוחי אדמה

חומוס בריא מחית תפוחי אדמה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא לימון, פטרוזיליה, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו חומוס פירה תפוחי אדמה, חומוס פירה תפוחי אדמה, ו פירה בריא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר בגודל בינוני עם מספיק מים כדי לכסות 1/4 מלח כפית. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום בינוני במשך כ 30 דקות, או עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בחזרה לסיר על אש בינונית עד שהלחות יוצאת מתפוחי האדמה והם מופיעים יבשים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מן heat.In אותו סיר מתחיל לרסק את תפוחי האדמה עם מרסק תפוחי אדמה. מחית חומוס ושמן, ואחריו מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מגישים עם קומץ פטרוזיליה טרייה ופלחי לימון לסחוט overtop.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

חומוס ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Kir-Yianni Akakies נוצץ רוזה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Kir-Yianni Akakies נוצץ עלה
Kir-Yianni Akakies נוצץ עלה
צבע ורוד בהיר עמוק. בועות שופעות מדי המציינות את הריחות הנפלאים של Xinomavro. זוג מעולה עם מטבח ים תיכוני, מנות מתובלות של המטבח האסייתי ודגים שמנוניים. ניתן ליהנות ממנו גם כאפריטיף או אחרי ארוחה.