קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

חזה בקר של Bangin'Smokey

חזה בקר של Bangin'Smokey
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bangin' Smokey Beef Brisket. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1271 קלוריות, 160 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חזה בקר, מלח שום, שום בבקבוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), בשר בקר סינטה טיפים עם רוטב פלפל סמוקי, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד את מרק הבשר, 2 כפות של עשן נוזלי, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, מלח שום, ואבקת בצל בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
כָּתֵףכָּתֵף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את חזה הבקר, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 24 שעות. הפוך את התיק על כמה פעמים כדי להבטיח את הבשר מושרה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מניחים את השום, 1 כף עשן נוזלי, ו 1 כף רוטב ווסטרשייר בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
יוצקים את הבירה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
6
הסר את חזה הבקר מן המרינדה, ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
7
מניחים את חזה הבקר לתוך צלחת אפייה, העליון עם טבעות בצל. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום, וזורקים את המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, על 5 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 150 מעלות F (65 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lagier מרדית סירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 53 דולר.
Lagier מרדית סירה
Lagier מרדית סירה
# 30 Wine Spectator Top 100 של 2013יין משובח, משכנע ומורכב. בושם פרחים, מגע של פלפל, אלגנטי ומאוזן. אין קצוות חדים. וזה יהיה אפילו טוב יותר במשך שנים רבות.