קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות38
מגזין

חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים

חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך דובדבנים, שאלוט, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים, חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים, ו סלט אורז בר ללא גלוטן עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים וקשיו שמנת חמוצה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר קטן, לשלב את היין ודובדבנים יבשים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
להוסיף 6 חזה ברווז לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב ונדיר בינוני, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את שדי הברווז לתבנית אפייה, מכסים בנייר כסף ומחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים מחצית הפטריות והצלצלי לכל מחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם אחת, עד שהם השחמה, כ 4 דקות. לחשוף ולהוסיף 1/2 כוס מים לכל מחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות משחימים מן המחבתות, עד המים צמצמו בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים חצי מתערובת הדובדבן והיין לכל מחבת ומבשלים עד שיופחתו בשליש, כ-3 דקות. לגרד את התוכן של מחבת 1 לתוך השני. מערבבים את חרדל הדבש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חרדל דבשחרדל דבש
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את שדי הברווז מהתנור ושופכים כל מיצים שהצטברו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים אותם על מגש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
10
יוצקים כל מיצים גילוף לתוך הרוטב. מחממים את הרוטב בקצרה ושופכים אותו על הברווז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
11
מגישים מיד עם פילאף אורז זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
אפונה גויה®אפונה גויה®
12
המלצת יין: יין אדום, כגון Quinta do Carvalhinho Bairrada Reserva מפורטוגל או Cune Imperial Gran Reserva Rioja מספרד בשנת 1989.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
הערות: מנה אחת: קלוריות 209 קק " ל, סך שומן 3 gm, שומן רווי .3 gm