קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן

חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן
חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט, דובדבנים טארט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו חזה ברווז בניחוח שומר עם רוטב פינו נואר, ברווז צרוב עם פינו נואר / הפחתת רימונים, ו עוגת דובדבנים מתוקה עם פינו נואר ווניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב סוכר 2 כפות מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה (בערך 1 דקה). המשך לבשל 5 דקות או עד הזהב (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; בזהירות לערבב דובדבנים וחומץ (סוכר מקורמל יהיה להקשיח ולהיצמד כפית).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מניחים מחבת על אש נמוכה עד סוכר מקורמל נמס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מפזרים 1/8 כפית מלח ופלפל על ברווז.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
ברווז שלםברווז שלם
6
מוסיפים ברווז למחבת; מבשלים 5 דקות. הפוך ברווז מעל; לבשל 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
הסר מהמחבת; תן לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
8
חותכים ברווז על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ברווז שלםברווז שלם
9
להחזיר מחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
10
להוסיף 1 כפית שמן הנותרים, שאלוט, ושום למחבת; לבשל 1 דקה או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
11
מוסיפים יין למחבת; מגבירים את החום לגובה בינוני. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
12
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
13
יוצקים תערובת יין דרך מסננת עדינה לתוך תערובת דובדבן; להשליך מוצקים. להביא תערובת דובדבנים כדי רתיחה מעל חום בינוני. מערבבים בקרם; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
15
מגישים רוטב על פני ברווז.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ברווז שלםברווז שלם