חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט, דובדבנים טארט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו חזה ברווז בניחוח שומר עם רוטב פינו נואר, ברווז צרוב עם פינו נואר / הפחתת רימונים, ו עוגת דובדבנים מתוקה עם פינו נואר ווניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב סוכר 2 כפות מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה (בערך 1 דקה). המשך לבשל 5 דקות או עד הזהב (לא לערבב).