קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזה ברווז צרוב עם רוטב כוסברה דבש מהמטבח עם לה קורדון בלו

חזה ברווז צרוב עם רוטב כוסברה דבש מהמטבח עם לה קורדון בלו
חזה ברווז צרוב עם רוטב כוסברה דבש מהמטבח עם לה קורדון בלו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 221 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לכם דבש, פלפל סדוק, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חזה ברווז עם רוטב כוסברה דבש, חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את שדי הברווז: לקצץ קצת עודף שומן ועור מן השדיים ברווז כדי ליישר את המראה, אבל להשאיר מספיק שומן כדי לכסות צד אחד של הבשר עבור טעם. להבקיע את העור בתבנית קרוס ועונה שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.הכן את רוטב כוסברה דבש: יבש מטגנים את זרעי כוסברה במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה עד שהם נותנים את ניחוח חריף והם כהים בצבע( אבל לא שרוף), על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים לתוך מרגמה למחוץ עם עלי.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
שים את רוטב הדבש והסויה בסיר גדול ומביא לאט לרתיחה, תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיף את המניה כתוש זרעי כוסברה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
1
מניחים את השד, העור בצד למטה, במחבת מגניב להגדיר על חום בינוני-נמוך. מבשלים 10 דקות, הקשה על הברווז לעתים קרובות כדי לשמור אותו שטוח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את כל השומן מהמחבת, להפוך את הברווז מעל ומבשלים עוד 7 דקות או עד שנעשה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תן הברווז לנוח על מתלה ליד התנור במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מגישים: פורסים את הברווז ומסדרים עם עוגות פולנטה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ברווז שלםברווז שלם
5
טפטף את הרוטב על הצלחת ומקשט עם כוסברה.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
בסיר מעל חום בינוני, להביא את המים, תיבול וחמאה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
להקציף בפולנטה. להפחית את הטמפרטורה בינוני נמוך ומבשלים עד התערובת עוזבת את הצד של המחבת, על 5 דקות, לטאטא כל הזמן. לאחר מבושל, לערבב בפרמזן. הפעל את הפולנטה החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף ולתת לו לשבת עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לגלגל אותו לתוך בול עץ הדוק ולסובב את הקצוות. אפשר להתקרר לחלוטין להכניס למקרר עד שנקבע, כ 1 שעה.פתח את גליל הפולנטה הצונן וחתוך לפרוסות חצי סנטימטר עבות. במחבת ברזל לא מקל או יצוק, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה. מטגנים את העוגות עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת, על 3 דקות בכל צד. עוגות פולנטה צריכות להיות מוצקות ופריכות מבחוץ אבל לחות וחמות מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...