חזה ברווז צרוב עם רוטב כוסברה דבש מהמטבח עם לה קורדון בלו
חזה ברווז צרוב עם רוטב כוסברה דבש מהמטבח עם לה קורדון בלו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 221 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לכם דבש, פלפל סדוק, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חזה ברווז עם רוטב כוסברה דבש, חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את שדי הברווז: לקצץ קצת עודף שומן ועור מן השדיים ברווז כדי ליישר את המראה, אבל להשאיר מספיק שומן כדי לכסות צד אחד של הבשר עבור טעם. להבקיע את העור בתבנית קרוס ועונה שני הצדדים.
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.הכן את רוטב כוסברה דבש: יבש מטגנים את זרעי כוסברה במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה עד שהם נותנים את ניחוח חריף והם כהים בצבע( אבל לא שרוף), על 3 עד 5 דקות.
מניחים לתוך מרגמה למחוץ עם עלי.
שים את רוטב הדבש והסויה בסיר גדול ומביא לאט לרתיחה, תוך ערבוב.
מוסיף את המניה כתוש זרעי כוסברה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מניחים את השד, העור בצד למטה, במחבת מגניב להגדיר על חום בינוני-נמוך. מבשלים 10 דקות, הקשה על הברווז לעתים קרובות כדי לשמור אותו שטוח ככל האפשר.
הסר את כל השומן מהמחבת, להפוך את הברווז מעל ומבשלים עוד 7 דקות או עד שנעשה לטעמך.
תן הברווז לנוח על מתלה ליד התנור במשך 5 עד 10 דקות.
מגישים: פורסים את הברווז ומסדרים עם עוגות פולנטה, אם משתמשים.
טפטף את הרוטב על הצלחת ומקשט עם כוסברה.כמו זה: כמו טעינה...
בסיר מעל חום בינוני, להביא את המים, תיבול וחמאה לרתיחה.
להקציף בפולנטה. להפחית את הטמפרטורה בינוני נמוך ומבשלים עד התערובת עוזבת את הצד של המחבת, על 5 דקות, לטאטא כל הזמן. לאחר מבושל, לערבב בפרמזן. הפעל את הפולנטה החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף ולתת לו לשבת עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לגלגל אותו לתוך בול עץ הדוק ולסובב את הקצוות. אפשר להתקרר לחלוטין להכניס למקרר עד שנקבע, כ 1 שעה.פתח את גליל הפולנטה הצונן וחתוך לפרוסות חצי סנטימטר עבות. במחבת ברזל לא מקל או יצוק, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה. מטגנים את העוגות עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת, על 3 דקות בכל צד. עוגות פולנטה צריכות להיות מוצקות ופריכות מבחוץ אבל לחות וחמות מבפנים.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...