קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

חזה ברווז Muscat ומיץ תפוזים

חזה ברווז Muscat ומיץ תפוזים
חזה ברווז במוסקט ומיץ תפוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 491 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ציר עוף מועשר, מיץ תפוזים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ברווז וייטנאמי מטוגן במיץ תפוזים מתובל, חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום, ו ארוחת ערב: חזה ברווז צלוי עם רוטב צ'יפוטלה כתום.

הוראות

1
בתבנית אפייה גדולה, מערבבים את עצי מוסקט דה-וניז עם מיץ תפוזים, רוטב סויה, מיץ ליים ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מוסקטומוסקטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מוסיפים את שדי הברווז ומרינים במשך 4 שעות או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3
הסר את השדיים ברווז מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
יוצקים את המרינדה לסיר בינוני ומוסיפים את מלאי העוף המועשר. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס וסירופ, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מחממים מחבת nonstick גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את צד העור חזה ברווז למטה מתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים את השדיים מעל חום מתון עד העור הוא פריך מאוד, על 5 דקות. סובב את השדיים, לכסות ולבשל עד הבשר הוא נדיר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזה ברווזחזה ברווז
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
להעביר את השדיים ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 5 דקות. פרוס את הברווז לרוחב 1/4 אינץ ' עבה ולסדר על צלחות. תעביר את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®