קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

חזה בריסקט בלגי

חזה בריסקט בלגי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריסקט אייל בלגי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 485 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו חזה בקר בלגי צלוי, ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ו אנדיב בלגי מטובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר העונה עם מלח. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
בואו חזה בקר לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
3
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים חרדל, סוכר חום, וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. Unwrap בריסקט, מקום על מתלה תיל להגדיר בתוך גיליון אפייה גדול rimmed, ולשפשף תערובת חרדל על פני חזה בקר. צלוי עד העליון הוא השחמה יפה, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר חזה מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, לחמם שומן חזיר בסיר גדול כבד avenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים בצל; מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, 8-10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף קמח, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מריחה אגוזים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים עלי דפנה, שיכר ומניות. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
איילאייל
9
מוסיפים חזה בקר, מכסים ומעבירים לתנור. Braise, פונה כל 30 דקות, עד מזלג מכרז, 3-4 שעות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
העברת בריסקט ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
אם צמות נוזל הוא דק, להביא לרתיחה, להפחית, ומבשלים, ברפרוף משטח לפי הצורך, עד עבה מספיק כדי מעיל כפית; העונה עם מלח, במידת הצורך. פרוס חזה בקר כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מגישים עם צמה נוזלית.
13
לעשות קדימה: בריסקט ניתן braised 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים בצלימת נוזלים.