חזה הודו מזוגג בורבון ומולסה
חזה הודו מזוגג בורבון ומולסה הוא משקה שמגיש 4. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 49 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 603 קלוריות . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש סוכר חום, סוכר חום, רוטב פלפל ומולסה שחורה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר עם בורבון, מולסה וזיגוג פקאן , צלעות חזיר מזוגגות בגריל , ותנור עץ בר בורבון סלמון ארז מזוגג תפוח .
הוראות
מערבבים ויסקי, מולסה וסוכר חום בסיר עד שהסוכר החום נמס.
מניחים על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומכבים את האש; מערבבים רוטב מלח ופלפל חריף לתערובת.
יוצקים מרינדה לקערה גדולה.
מניחים חזה הודו לתוך המרינדה עם העור כלפי מטה; תן לעמוד במשך שעה אחת, הפוך מדי פעם חזה הודו.
מעבירים את הודו לתבנית צלייה. שמור את המרינדה לטיסה.
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
צולים חזה הודו בתנור שחומם מראש עד שמדחום בשר המוכנס לחלק העבה ביותר של הבשר מצביע על 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס), כ-45 דקות. מבססים מדי פעם את הודו במרינדה שנשמרה. הניחו לחזה הודו לנוח 10 דקות לפני שפורסים.