קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

חזה הודו מזוגג בורבון ומולסה

חזה הודו מזוגג בורבון ומולסה
חזה הודו מזוגג בורבון ומולסה הוא משקה שמגיש 4. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 49 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 603 קלוריות . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש סוכר חום, סוכר חום, רוטב פלפל ומולסה שחורה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר עם בורבון, מולסה וזיגוג פקאן , צלעות חזיר מזוגגות בגריל , ותנור עץ בר בורבון סלמון ארז מזוגג תפוח .

הוראות

1
מערבבים ויסקי, מולסה וסוכר חום בסיר עד שהסוכר החום נמס.
מרכיבים שתצטרך
דגני קינמון לייף כתושיםדגני קינמון לייף כתושים
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
2
מניחים על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומכבים את האש; מערבבים רוטב מלח ופלפל חריף לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
וודקה, האהוב עליךוודקה, האהוב עליך
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
3
יוצקים מרינדה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
4
מניחים חזה הודו לתוך המרינדה עם העור כלפי מטה; תן לעמוד במשך שעה אחת, הפוך מדי פעם חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
5
מעבירים את הודו לתבנית צלייה. שמור את המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
7
צולים חזה הודו בתנור שחומם מראש עד שמדחום בשר המוכנס לחלק העבה ביותר של הבשר מצביע על 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס), כ-45 דקות. מבססים מדי פעם את הודו במרינדה שנשמרה. הניחו לחזה הודו לנוח 10 דקות לפני שפורסים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מעדנייההודו מעדנייה
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה