קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

חזה הודו צלוי בתנור

חזה הודו צלוי בתנור
חזה הודו צלוי בתנור עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 302 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו חזה הודו צלוי בתנור, חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, ו דם כתום זיגוג חזה הודו עם תפוחי אדמה קלויים בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים 1/4 חמאה כוס, שום, פפריקה, תיבול איטלקי, שום ותבלינים עשב, מלח, ופלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים חזה הודו עם צד העור לתוך מחבת צלייה. לשחרר את העור עם האצבעות; מברשת חצי תערובת החמאה על השד טורקיה מתחת לעור. מילואים הנותרים תערובת חמאה. חזה הודו אוהל רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
צלי בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה; חזה הודו מעושן עם תערובת החמאה שנותרה. חזור לתנור וצלה עד המיצים לרוץ ברור ומד חום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, לא נוגע העצם, קורא 165 מעלות F (65 מעלות C), על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
תן חזה הודו לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
6
בזמן שטורקיה נחה, מעבירים תוספות למחבת. דלג על עודף שומן, משאיר כ 1 כף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מקום מחבת על אש נמוכה; לבשל ומערבבים שאלוט בשמן טורקיה עד אטום, על 5 דקות. ממיסים 1 כף חמאה במחבת עם שאלוט ומקציפים ביין לבן, מגרדים כל חתיכות משחימות של מזון ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
לטאטא במניות עוף וקמח עד חלקה. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, עד מעובה. עבור רוטב שמנת, קל יותר, להקציף במחצית וחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר