חזה הודו צלוי בתנור
חזה הודו צלוי בתנור עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 302 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו חזה הודו צלוי בתנור, חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, ו דם כתום זיגוג חזה הודו עם תפוחי אדמה קלויים בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים 1/4 חמאה כוס, שום, פפריקה, תיבול איטלקי, שום ותבלינים עשב, מלח, ופלפל שחור בקערה.
מניחים חזה הודו עם צד העור לתוך מחבת צלייה. לשחרר את העור עם האצבעות; מברשת חצי תערובת החמאה על השד טורקיה מתחת לעור. מילואים הנותרים תערובת חמאה. חזה הודו אוהל רופף עם רדיד אלומיניום.
צלי בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה; חזה הודו מעושן עם תערובת החמאה שנותרה. חזור לתנור וצלה עד המיצים לרוץ ברור ומד חום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, לא נוגע העצם, קורא 165 מעלות F (65 מעלות C), על 30 דקות יותר.
תן חזה הודו לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
בזמן שטורקיה נחה, מעבירים תוספות למחבת. דלג על עודף שומן, משאיר כ 1 כף במחבת.
מקום מחבת על אש נמוכה; לבשל ומערבבים שאלוט בשמן טורקיה עד אטום, על 5 דקות. ממיסים 1 כף חמאה במחבת עם שאלוט ומקציפים ביין לבן, מגרדים כל חתיכות משחימות של מזון ממחבת.
לטאטא במניות עוף וקמח עד חלקה. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, עד מעובה. עבור רוטב שמנת, קל יותר, להקציף במחצית וחצי.