חזה עוף מצופה פסטו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פסטו שנרכש, מיץ לימון, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חזה עוף מצופה פיסטוק, חזה עוף מצופה בוטנים, ו חזה עוף מצופה אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°f. תערובת פסטו, אגוזי מלך קצוצים, 2 כפות מיץ לימון, קליפת לימון מגוררת במעבד רק עד בשילוב.
מניחים עוף על תבנית אפייה גדולה. מעיל כל עוף עם תערובת פסטו.
אופים עוף עד מבושל דרך, כ -30 דקות.
מעבירים עוף למגש. אוהל עם נייר כסף.
מסננים מיצי פאן לתוך קערה קטנה, לחיצה על מוצקים מסננת כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
להקציף הנותרים 2 כפות מיץ לימון. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. רוטב כפית על עוף.
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.