חזיר וגבינה ספרדי חרוך נמס ו
חזיר וגבינה ספרדי חרוך נמס ויכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 899 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מנצ'גו, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו פטי נמס עם בצל חרוך, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
שכבה סראנו וגבינה בכמויות שוות על 4 פרוסות לחם. טוחנים את הירקות הכבושים החמים ואת חמוצים מתוק להתענג מעבד מזון וקוצצים דופק כדי להפוך את התענג.
מורחים את התענג באופן שווה על צמרות כריך ולהגדיר למקומו.
מניחים זיתים בכיס רדיד ומתבלים עם טימין, גרידת לימון, זרעי כמון ופתיתי פלפל אדום.
טפטוף בשמן זית כתית מעולה ואטמו את הנרתיק.
מניחים נרתיק על הגריל ומבשלים כמה דקות בכל צד כדי לחמם את הזיתים, העשב והתבלינים.
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני גבוה.
מניחים כריכים על גריל ומשקל למטה עם מחבת כבדה או לבנה מכוסה בנייר כסף. Char ולחמם את הכריכים דרך, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
חותכים sammies לשניים ומגישים עם זיתים "חמים" לצד.