חזיר מבושל איטי וכרוב כבוש עם תפוחים
חזיר בישול איטי וכרוב כבוש עם תפוחים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. אם יש לך תפוחים טארט, בצל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבשלות איטיות עם כרוב כבוש ותפוחים-מנה של אמיש ראש השנה, נקניקייה איטית עם כרוב כבוש ותפוחים, ו בישול איטי כרוב כבוש ונקניקיות עם תפוחים ותפוחי אדמה.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. צלעות חזיר חומות במחבת חמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מסדרים תפוחים ובצל בתחתית סיר איטי; למעלה עם צלעות חזיר משחימות.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את תחתית הבישול האיטי קרוק.
מבשלים על גבוה במשך 3 שעות (או על נמוך במשך 6 שעות).
מוסיפים כרוב כבוש וזרע שומר לתערובת צלעות חזיר. מבשלים עוד 1 שעה.