קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות15
מגזין

חזיר מזוגג דבש

חזיר מזוגג דבש
חזיר מזוגג דבש יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 1171 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 67g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מ Allrecipes יש 8 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ירך חזיר, חמאה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבש צלוי מזוגג דבש עם רוטב מנטה דבש, דבש ליים מזוגג סלמון / / דבש עבור hunny שלך, ו חזיר מזוגג בדבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בשר חזיר, וסטוד עם ציפורן שלמה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מניחים בשר חזיר במחבת מרופדת רדיד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
במחצית העליונה של דוד כפול, מחממים את סירופ התירס, דבש וחמאה. שמור זיגוג חם בעת אפיית בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
זיגוג מברשת על בשר חזיר, ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש. בשר חזיר כל 10 עד 15 דקות עם זיגוג הדבש. במהלך 4 עד 5 הדקות האחרונות של אפייה, להפעיל broiler כדי caramelize זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
הסר מהתנור, ולתת לשבת כמה דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה