קושימומחה
מוכן ב29 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק

חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק
חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1644 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גרגרי ערער, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, ג'ינג'ר אפרסק מזוגג בשר חזיר, ו אפרסק וג'ינג'ר Riblets מזוגג (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3 גלונים מים חמים, מלח, סוכר חום, גרגרי ערער, גרגרי פלפל, ג ' ינג ' ר ועלי דפנה במיכל לא מגיב גדול או סיר ומערבבים עד שהמלח והסוכר מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
תן למלח להתקרר. בינתיים, לעמוד בשר חזיר, לחתוך בצד למטה, על קרש חיתוך להבקיע את העור עם סכין חדה דפוס crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את החזיר במי מלח, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את החזיר מן המלח ויבש לחלוטין. מסננים את המלח, שומרים את התבלינים. לחץ על כמה גרגרי ערער וגרגרי פלפל על הצד לחתוך שטוח של בשר החזיר. מפזרים את עלי המפרץ במחבת צלייה גדולה ומניחים מתלה במחבת. סטנד בשר חזיר, לחתוך בצד למטה, על המדף וצלי 1 שעה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
לטאטא את שימורי אפרסק, סוכר חום, חרדל, חומץ, זנגביל, מלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מברשת את החזיר עם חצי זיגוג; להמשיך צלייה עד זהב עמוק, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מברישים את החזיר עם הזיגוג הנותר, הופכים אותו על צידו וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז רושם 155 והעור פריך, 30 עד 45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם נייר ולתת לנוח 20 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
לרפרף את השומן מן מיצי פאן צלייה ולהשליך את עלי המפרץ. מערבבים להכין רוטב. חותכים את החזיר ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
צילום: רולנד בלו