קושימומחה
מוכן ב29 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק

חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק
חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1644 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גרגרי ערער, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, ג'ינג'ר אפרסק מזוגג בשר חזיר, ו אפרסק וג'ינג'ר Riblets מזוגג (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3 גלונים מים חמים, מלח, סוכר חום, גרגרי ערער, גרגרי פלפל, ג ' ינג ' ר ועלי דפנה במיכל לא מגיב גדול או סיר ומערבבים עד שהמלח והסוכר מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן למלח להתקרר. בינתיים, לעמוד בשר חזיר, לחתוך בצד למטה, על קרש חיתוך להבקיע את העור עם סכין חדה דפוס crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את החזיר במי מלח, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את החזיר מן המלח ויבש לחלוטין. מסננים את המלח, שומרים את התבלינים. לחץ על כמה גרגרי ערער וגרגרי פלפל על הצד לחתוך שטוח של בשר החזיר. מפזרים את עלי המפרץ במחבת צלייה גדולה ומניחים מתלה במחבת. סטנד בשר חזיר, לחתוך בצד למטה, על המדף וצלי 1 שעה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לטאטא את שימורי אפרסק, סוכר חום, חרדל, חומץ, זנגביל, מלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מברשת את החזיר עם חצי זיגוג; להמשיך צלייה עד זהב עמוק, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מברישים את החזיר עם הזיגוג הנותר, הופכים אותו על צידו וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז רושם 155 והעור פריך, 30 עד 45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם נייר ולתת לנוח 20 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
לרפרף את השומן מן מיצי פאן צלייה ולהשליך את עלי המפרץ. מערבבים להכין רוטב. חותכים את החזיר ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
צילום: רולנד בלו