קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות25
ציון בריאות20
מגזין

חזיר מעושן עם תפוח-רוטב ריזלינג

חזיר מעושן עם תפוח-רוטב ריזלינג
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר ממולא עם בייקון ותפוח-רוטב ריזלינג, אפל, מרווה, ריזלינג קומפוט, ו Cockerel ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הגדר את הצד שומן חזיר למעלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים את המים למחבת ואופים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את היין על החזיר. צלוי במשך 30 דקות. הגבר את התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
למרוח את החזיר ולסדר את התפוחים סביבו. צלוי במשך 35 דקות; למרוח שוב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
הסר את התפוחים, ולאחר מכן לקלף ולקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
אופים את החזיר במשך 1 שעה ו 15 דקות, צליעה בתדירות גבוהה, עד קריאה מיידית מדחום רושמת 17
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
העברה ללוח גילוף; תן לנוח במשך 15 דקות.
9
מסננים את מיצי המחבת לקערה ומורידים את השומן. במחבת עמוקה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את הבצל הירוק והפפריקה; מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הבצל הירוק מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
11
תוסיף את הקלבדוס. באמצעות משחק ארוך, בזהירות להצית את קלבדוס; לתת את האלכוהול לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
אלכוהולאלכוהול
12
מוסיף את התפוחים ומיצי פאן ומבשלים עד התפוחים רק מחומם דרך. מתבלים את הרוטב במלח. חותכים את החזיר ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי