חזיר עם רוטב אפרסק פיקנטה
חזיר ברוטב אפרסק פיקנטה הוא מתכון ללא גלוטן וללא מוצרי חלב עם 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -17 גרם חלבון , 25 גרם שומן , וסך של 382 קלוריות . תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. מתכון זה מ-Taste of Home דורש רוטב ברביקיו, ריבת אפרסקים, סלסה עדינה ותיבול טאקו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -5 שעות ו-50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מקרוני בקר פיקנטה עם גבינה , צלעות חזיר עם ציפוי אפרסק בורבון , ועוגת שכבות אפרסקים, עגבניות וגבינת עיזים עם רוטב אפרסק-בזיליקום .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הצלעות עם תיבול הטאקו. כסו וקיררו למשך הלילה.
מניחים את הבשר בסיר בישול איטי של 3 ליטר. בקערה קטנה, מערבבים את הסלסה, הריבה ורוטב הברביקיו.
יוצקים על הצלעות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 5-6 שעות או עד שהבשר רך.
מוסיפים אפרסקים; מכסים ומבשלים 30 דקות נוספות או עד שהאפרסקים רכים.