קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

חזיר עם רוטב אפרסק פיקנטה

חזיר עם רוטב אפרסק פיקנטה
חזיר ברוטב אפרסק פיקנטה הוא מתכון ללא גלוטן וללא מוצרי חלב עם 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -17 גרם חלבון , 25 גרם שומן , וסך של 382 קלוריות . תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. מתכון זה מ-Taste of Home דורש רוטב ברביקיו, ריבת אפרסקים, סלסה עדינה ותיבול טאקו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -5 שעות ו-50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מקרוני בקר פיקנטה עם גבינה , צלעות חזיר עם ציפוי אפרסק בורבון , ועוגת שכבות אפרסקים, עגבניות וגבינת עיזים עם רוטב אפרסק-בזיליקום .

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו את הצלעות עם תיבול הטאקו. כסו וקיררו למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מניחים את הבשר בסיר בישול איטי של 3 ליטר. בקערה קטנה, מערבבים את הסלסה, הריבה ורוטב הברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
Dientes De AjoDientes De Ajo
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
יוצקים על הצלעות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 5-6 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מוסיפים אפרסקים; מכסים ומבשלים 30 דקות נוספות או עד שהאפרסקים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים