חזרת אפויה-מקרוני וגבינה צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזרת אפויה-צ'דר מקרוני וגבינה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 587 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'דר, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו גבינת צ'דר, פלפל אדום, ממרח חזרת., מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו צ'דר מעושן וגבינה כחולה בריסקט מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
באמצעות 2 כפות של חמאה מומסת, קל מעיל תבשיל 6 ליטר. תניח בצד.
מבשלים את המקרוני על פי הוראות החבילה.
מסננים אותו היטב ויוצקים לתוך קערת ערבוב.
מוסיפים את החמאה הנותרת וזורקים למעיל.
מערבבים את החלב, ביצים ואגוז מוסקט עם מלח ופלפל בקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים חצי מהגבינה ומערבבים לשלב.
כפית חצי ממקרוני בחמאה לתוך התבשיל מוכן.
יוצקים חצי מתערובת החלב על המקרוני ולזרוק לשלב.
מפזרים חצי מהגבינה שנותרה על המקרוני.
שלב את המקרוני שנותר עם תערובת החלב הנותרת. כאשר משולבים היטב, לשפוך אותו לתוך התבשיל.
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים אותו במשך כ 35 דקות, או עד העליון הוא קרום וזהוב חום והקצוות מבעבעים.
מוציאים אותו מהתנור ומגישים, בסגנון משפחתי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;