חטיף גרנולה אפוי רך + לעיס ללא סוכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל רך + לעיס ללא סוכר חטיפי גרנולה אפויים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. אם יש לכם מים, גרגר מלח ים, תאריכי medjool, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ללא גלוטן שמימי-חטיפי גרנולה רכים וצ'ואי, אין חטיפי גרנולה קקאו לעיסים {סוכר מזוקק, גלוטן ואגוזים חינם}, ו חטיפי גרנולה דלעת רכים ולעיסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163° ומניחים מחבת מרובעת 9 אינץ ' עם שתי חתיכות נייר קלף, אחת הולכת לכל כיוון.
מוסיפים שיבולת שועל מגולגלת לבלנדר במהירות גבוהה. להתמזג במהירות הגבוהה ביותר עד צורות קמח בסדר.
מוסיפים קמח שיבולת שועל לקערה גדולה.
מוסיפים מים ותאריכים מגולענים לבלנדר. אפשר לתאריכים להשרות במשך 30 דקות אם הם קצת המשרד או הבלנדר שלך מתקשה לערבב תאריכים חלקה. ברגע שהם רכים, למזג את התאריכים ומים עד חלקה סופר.
מוסיפים את כל המרכיבים לתוך הקערה עם קמח שיבולת שועל ומערבבים היטב עד בשילוב.לגרוף את התערובת לתוך המחבת ולפזר אותו עם מרית באופן שווה ככל האפשר. אתה יכול להשתמש בידיים רטובות קלות להחליק אותו במידת הצורך.
אופים ב 163° במשך כ 23-25 דקות, או עד המשרד למגע.
בואו להתקרר במחבת במשך 5 דקות ולאחר מכן להרים אותו החוצה ולהעביר אותו מתלה קירור לעוד 5-10 דקות. פרוסה וליהנות!אני מציע להקפיא שאריות כדי לשמור על רעננות.