גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סירופ תירס, בוטנים קלויים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו שוקולד חמאת בוטנים פאדג'ברים, בריא תוצרת בית שוקולד חמאת בוטנים פאדג'בראוני ברי חלבון, ו רוטב שוקולד חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מתלה תנור במצב באמצע תנור מחממים לתנור עד 350 ° F. קו 9 אינץ 'מרובע אפייה מחבת עם לסכל, המאפשר 2 אינץ' של לסכל לתלות מעל 2 קצוות מנוגדים של מחבת, לסכל מברשת קלות (למעט overhang) עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים שוקולד עם חמאה, סוכר ומלח בדוד כפול או קערת מתכת גדולה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, מקציפים מדי פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מורחים תערובת באופן שווה על גבי שכבת שוקולד להקפיא, מחבת מכוסה בנייר כסף, עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
להביא שמנת, סירופ, סוכר, קקאו, מלח, ושוקולד לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר על חום מתון, ערבוב עד שוקולד נמס. להפחית חום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים וניל עד incorporated. רוטב קר לחמם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורז
ופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
1
בזהירות להרים עוגה מחבת על ידי אחיזה במקרה. לקצץ 1/4 אינץ ' מן הקצוות של עוגה להשליך, ולאחר מכן לחתוך 8 ברים. לקלף רדיד ומגישים ברים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
רוטב פאדג ' חם יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר לחלוטין, ואז מקורר במיכל אטום או צנצנת. מחממים לפני השימוש. ניתן להקפיא שאריות, עטוף בנפרד בניילון נצמד, עד 4 ימים.