קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי מאפה משמש

חטיפי מאפה משמש
חטיפי קונדיטוריה משמשים עשויים להיות בדיוק המאכלים שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 138 קלוריות . מתאים ל-50 ומחירו 33 סנט למנה מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו מילוי משמש, אבקת אפייה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 12% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. כריות מאפה משמש ושוקולד , טארט בצק עלים משמש- אוכמניות וטארט משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
3
בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, 2 חלבוני הביצה, החלב והוניל; מוסיפים בהדרגה לתערובת הפירורים, מערבבים עם מזלג עד לקבלת כדור. מחלקים לשניים, מה שהופך חלק אחד לגדול מעט יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מרדדים חלק גדול יותר של בצק בין שני גיליונות גדולים של נייר שעווה לתבנית של 17 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
העבר ל-15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. מהדקים את הבצק לתחתית ומעלה את דפנות התבנית; לקצץ מאפה אפילו עם הקצוות העליונים.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים מלית משמש על הבצק; מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של התבנית; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חתכו חריצים בחלק העליון.
9
להקציף את יתרת החלבון; מברישים מעל המאפה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.