חמאה-Me-Up Scampi Bucatini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, כל כך לתת חמאה-Me-Up Scampi Bucatini לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: שרימפס סקמפי עם אטריות Bucatini, Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, ו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים רק-ביישן של אל דנטה.
הסר ושמור כוס 1 של מי הבישול.
מוסיפים את השרימפס, פירות הים תיבול ולימון 1 פרוס לקערה בינונית ולזרוק למעיל. שמור.
על אש נמוכה להמיס את החמאה בסיר קטן, ולאחר מכן מערבבים פתיתי שום ופלפל אדום.
בואו לבשל בועה בעדינות במשך 10 דקות. קוצצים את הפטרוזיליה ומניחים בצד.
מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה
מוסיפים את זרעי שומר ואת שרימפס עם פרוסות לימון. מבשלים עד השרימפס הם ורודים, על 5 עד 6 דקות. מערבבים את היין הלבן או ורמוט ואת המיץ של 1 לימון.
מעבירים לקערה הגשה ומקשטים בפטרוזיליה לפני ההגשה.
מוסיף את הפסטה, מי בישול שמורים וחמאה לקערת פסטה ולזרוק עד הנוזלים נספגים על ידי הפסטה, על 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.