חמאת בוטנים וצלעות חזיר ממולאות תפוחים
חמאת בוטנים צלעות חזיר ממולא תפוח הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1085 קלוריות, 121 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוח, חמאת בוטנים שמנת® jif, צלעות חזיר לחתוך מרכז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 92%. נסו חמאת בוטנים וצלעות חזיר ממולאות תפוחים, צלעות חזיר ממולא תפוחים, ו צלעות חזיר ממולאות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך כיס בכל צלע חזיר עם סכין קטנה על ידי חיתוך אופקית מהקצה החיצוני כמעט עד העצם.
בקערה בינונית מערבבים תפוח, שאלוט, פירורי לחם וחמאת בוטנים; מערבבים היטב. תערובת מילוי צורה לארבעה קציצות שוות.
מניחים פטי אחד מלית לתוך כל כיס צלע חזיר. באמצעות קיסמים מעץ (2 עד 3 לקצוץ), לסגור כל כיס כדי למנוע מלית ליפול במהלך הבישול.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
תבנית אפיית מעילים קלה עם ספריי בישול ללא מקל. צלעות העונה עם מלח ופלפל.
מחבת חסינת תנור מעייל קל עם ספריי בישול ללא מקל. צלעות העונה עם מלח ופלפל.
מניחים מחבת גדולה, חסינת תנור על חום בינוני גבוה עד חם. מטגנים צלעות חזיר במחבת, בישול על 8 דקות, פונה פעם אחת, או עד משחימים היטב משני הצדדים.
הסר מחבת מהתנור ומניח בתנור חם לבשל עוד 20 דקות.
צלעות חזיר בוסט עם ג ' לי נמס במהלך 5 דקות האחרונות של בישול.