קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

חמוץ מתוק ומתובל חמוצים להתענג

חמוץ מתוק ומתובל חמוצים להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מתוק חמוץ חריף להתענג. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, בצל, מלפפון חמוץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 480 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: חמוץ מתוק להתענג, חמוץ מתוק להתענג, ו חמוץ מתוק להתענג.

הוראות

1
שלב פלפל ירוק מוכן, מלפפון, ובצל בסיר גדול, לא תגובתי (נירוסטה או מצופה אמייל). מערבבים בכוס אחת של חומץ תפוחים ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות בישלו למטה והנוזל מצטמצם על ידי כ 1/3, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את הירקות, משליכים את הנוזל ומחזירים ירקות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים חומץ שנותר, סוכר והתבלינים. להביא לרתיחה ולבשל במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
למלא צנצנות, לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות. תהליך בפחית מים רותחים במשך 10 דקות (זמן ההתחלה כאשר הסיר חוזר לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר צנצנות מן הסיר ולתת מגניב על משטח מצופה מגבת.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
כאשר צנצנות הם מגניב לחלוטין, להסיר את הטבעות ולבדוק את החותמות. התענג הוא טוב לאכול מיד. אחסן צנצנות אטומות במקום חשוך וקריר עד שנה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)